S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja
MENI VSEBINA

Dejavnost oddelka

Notranje komuniciranje je proces sporazumevanja in prenosa informacij med zaposlenimi v UKC Maribor. Komuniciranje znotraj organizacije zajema komuniciranje med različnimi področji v organizaciji in hkrati tudi komuniciranje med posamezniki in/ali skupinami.

Zunanje komuniciranje je proces sporazumevanja in prenosa informacij med UKC Maribor in zunanjim okoljem (zunanje javnosti). Komuniciranje z okoljem je sistematično načrtovan in usmerjen proces vplivanja na oblikovanje naklonjenosti javnosti preko obojestransko zadovoljivega, interaktivnega komuniciranja, ki temelji na odprtem, demokratičnem in značajnem delovanju obeh strani – zavoda in javnosti.

Krizno komuniciranje je posebno področje odnosov za javnostmi, ki zajema predvidevanje potencialnih kriznih dogodkov, pripravo nanje, reševanje kriz ter komuniciranje s prizadetimi in drugimi ključnimi javnostmi organizacije ter ocenjevanje ukrepov po koncu krize.

Izdaja publikacije ˝Naša bolnišnica˝ zajema uredniško dejavnost zbiranja, pisanja in priprave prispevkov za objavo tiskane in elektronske verzije publikacije z naslovom Naša bolnišnica.

Urejanje spletne strani UKC Maribor – www.ukc-mb.si – se nanaša na upravljanje uradne spletne strani, ažuriranje podatkov, posodabljanje in izboljšava spletnih aplikacij prijaznih uporabnikom.

Tržna dejavnost - samoplačniki.

Fotografiranje družabnih in formalnih dogodkov v UKC Maribor.

Rezervacija predavalnic zajema sistem vodenja rezervacij in uporabe predavalnic znotraj UKC Maribor za potrebe uporabnikov predavalnice.

Organizacija strokovnih srečanj skrbi za celoten potek priprav in izvedbe strokovnega srečanja za zdravstveno osebje.

Telefonska centrala skrbi za 24-urno dosegljivost.

Telefonska centrala - informacije02/321 1000 Nujna medicinska pomoč Nujna medicinska pomoč 112

© UKC Maribor 2019
Pravne informacije | Kontakt | Avtorji
SL EN DE RU CN
Pisava: Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta
Velikost: Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%
Barvna shema: Privzeto črno na belem belo na črnem črna na bež modro na belem črno na zelenem črno na rumenem modro na rumenem rumeno na modrem turkizno na črnem črno na vijoličnem