S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja
MENI VSEBINA

Za bolnike in svojce

Kako do nas ?

Oddelek za pljučne bolezni je dislociran oddelek UKC Maribor. Oddelek se nahaja na Slivniškem Pohorju, ob cesti, ki pelje iz Hoč na Areh..

Na oddelku je telefonska govorilnica na kartico, avtomat za brezalkoholne pijače, tople napitke in manjše prigrizke. Pred oddelkom je urejen parkirni prostor.

Najbližja trgovina, banka in pošta so v Hočah.

Obiski

Ker se na našem oddelku zdravijo bolniki z nalezljivimi boleznimi, veljajo za obiskovalce posebna pravila. Otrokom do 14. leta starosti obiski niso dovoljeni. V bolniški sobi sta lahko pri posameznem bolniku hkrati največ dva obiskovalca.

Obiski so vsak dan od 16.00 do 17.00 ure, med vikendi in prazniki pa od 13.00 do 15.00 ure. Izven tega časa so obiski možni le izjemoma, po dogovoru s sobnim zdravnikom.

Informacije o zdravstvenem stanju bolnikov:

posreduje svojcem sobni zdravnik vsak delovni dan v dopoldanskem času, najbolje osebno, le izjemoma telefonsko. Zaželeno je, da se informira le ena oseba (najbližji svojec oz. oseba, ki jo imenuje bolnik).

Ambulante:

Za pregled v naših ambulantah se lahko naročite vsak delovni dan po telefonu od 09.30 do 13.30 ure na telefonsko številko 02 603 6432.

Telefonska centrala - informacije02/321 1000 Nujna medicinska pomoč Nujna medicinska pomoč 112

© UKC Maribor 2019
Pravne informacije | Kontakt | Avtorji
SL EN DE RU CN
Pisava: Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta
Velikost: Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%
Barvna shema: Privzeto črno na belem belo na črnem črna na bež modro na belem črno na zelenem črno na rumenem modro na rumenem rumeno na modrem turkizno na črnem črno na vijoličnem