S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja
MENI VSEBINA

Tek in hoja za upanje 2012 Maribor

18. 09. 2012

Tek in hoja za upanje, tradicionalni uvodni dogodek v rožnati oktober, mesec boja proti raku dojk, pod častnim pokroviteljstvom Ministrstva za zdravje.

Letos se ponovno dobimo na Teku in hoji za upanje, ki je kot že vrsto let namenjen gibanju, veselemu druženju in zbiranju sredstev. Tudi letos bomo tekli in hodili pod častnim pokroviteljstvom Ministrstva za zdravje. Zbrana sredstva bomo namenili Zvezi prijateljev mladine za pomoč socialno ogroženim otrokom.

Prvič bomo pripravili tudi tek za osnovnošolske otroke in s tem opozorili, da se skrb za zdrav način življenja začne že pri najmlajših. Donacija za otroški tek je en evro, za otroke pa bomo pripravili tudi zanimive aktivnosti.

V Mariboru se bomo družili, v soboto, 6. oktobra, pred Športnim društvom Center Maribor, ki je tudi gostitelj dogodka. S prijavami začnemo ob 9. uri, s tekom ali hojo na dva, štiri in osem kilometrov po Mestnem parku Maribor pa ob 11. uri oz. ob 10. uri za otroke. Pred tekom in hojo se bomo ogreli z Mojco Bračko. Skozi sobotno dopoldne nas bo popeljala Melita Plešnik, svoje kolesarske atrakcije bo predstavil Urh Pantner, plesalci Plesne šole Bolero in telovadci Športnega društva Center Maribor. Z različnimi otroškimi delavnicami pa bomo poskrbeli, da tudi našim najmlajšim ne bo dolgčas. Ogledali si boste lahko predstavitve različnih zdravstvenih programov in opravili brezplačne meritve.

Dogodek bo v vsakem vremenu, v primeru dežja bodo na voljo pelerine.

Z udeležbo na teku in hoji ter s plačilom donacije 5 evrov in na otroškem teku en evro boste podprli prizadevanja Europe Donne in prispevali v sklad, s katerim želimo pomagati socialno ogroženim otrokom. Zbranim donacijam bomo dodali še izkupiček od prodanega blaga na dogodkih, ter druge donacije podpornikov Europe Donne zbrane do konca rožnatega oktobra.

Ko pomagamo drugim, pomagamo tudi sebi.

Prisrčno vabljeni!

Predprijava na Tek in hojo za upanje

Tudi letos vas vabimo k predprijavi na spletni strani. Izmed predprijavljenih, ki bodo  donacijo poravnali do  3.10.2012, bomo izžrebali 20 nagrad.

Telefonska centrala - informacije02/321 1000 Nujna medicinska pomoč Nujna medicinska pomoč 112

© UKC Maribor 2019
Pravne informacije | Kontakt | Avtorji
EN DE RU CN
Pisava: Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta
Velikost: Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%
Barvna shema: Privzeto črno na belem belo na črnem črna na bež modro na belem črno na zelenem črno na rumenem modro na rumenem rumeno na modrem turkizno na črnem črno na vijoličnem