S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja
MENI VSEBINA

SODELOVANJE OTORINOLARINGOLOGA Z ZDRAVNIKOM DRUŽINSKE MEDICINE

17. 11. 2011

Oddelek za ORL UKC Maribor in Katedra za družinsko medicino Medicinske fakultete UM organizirata strokovno srečanje SODELOVANJE OTORINOLARINGOLOGA Z ZDRAVNIKOM DRUŽINSKE MEDICINE, ki bo potekalo v petek, 18. in soboto, 19. novembra 2011, v veliki predavalnici prim. dr. Zmaga Slokana v 16. etaži kirurške stolpnice UKC Maribor (Ljubljanska ulica 5, Maribor).

Strokovno srečanje, ki ga pripravljajo že drugo leto zapored je namenjeno predvsem specializantom in specialistom družinske medicine ter študentom medicine. Organizatorji srečanja v ospredje postavljajo pomembnost sodelovanja otorinolaringologa z zdravnikom družinske medicine pri zdravljenju pacientov.

Srečanje je sestavljeno iz štirih sklopov predavanj in praktične delavnice. Predavanja bodo obsegala naslednje teme: šumenje v ušesu, akutno vnetje srednjega ušesa; motnje prehodnosti nosu; izbrana področja iz ORL; nove metode na Oddelku za ORL in MFK. V okviru predlaganih tematik bodo predstavili tudi novosti, ki so se v zadnjih letih pojavile na omenjenih področjih.

V imenu organizatorjev srečanja doc. dr. Janez Rebol, dr. med. o letošnjem strokovnem srečanju pravi: »Veseli smo, da bo letos že drugo leto zapored potekalo srečanje na katerem želimo obogatiti sodelovanje med otorinolaringologi in družinskimi zdravniki. Pri tem sodelovanju so zelo pomembne tudi novosti, ki jih želimo prenesti na naše kolege v družinski medicini.«

Za izjave bo v petek, 18. novembra ob 10.45, dosegljiv doc. dr. Janez Rebol, dr. med. in/ali doc. dr. Bogdan Čizmarević, dr. med.

Povezava do vabila: VABILO

Telefonska centrala - informacije02/321 1000 Nujna medicinska pomoč Nujna medicinska pomoč 112

© UKC Maribor 2019
Pravne informacije | Kontakt | Avtorji
SL EN DE RU CN
Pisava: Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta
Velikost: Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%
Barvna shema: Privzeto črno na belem belo na črnem črna na bež modro na belem črno na zelenem črno na rumenem modro na rumenem rumeno na modrem turkizno na črnem črno na vijoličnem