S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja
MENI VSEBINA

Obvestilo o izvajanju del in zapori cestišča julij 2020 - oktober 2021

27. 07. 2020

Spoštovani,


obveščamo vse bolnike, obiskovalce, zunanje sodelavce, zaposlene, izvajalce urgentnih in neurgentnih prevozov, da se bodo v času med julij 2020 in oktober 2021 vršila dela vezana na izgradnjo dveh gasilskih požarnih dvigal in predelavo požarnih sektorjev na stolpnici Univerzitetnega kliničnega centra Maribor.


Za potrebe izvajanja del bo zato potrebna občasna popolna / občasno delna zapora interne povezovalne ceste znotraj UKC Maribor ob Titovi cesti, v dolžini med vhodom 1D zgradbe št. 1, mimo pristajališča za helikopterje in do uvoza na parkirišče pri urgentni cesti. V času izvajanja del bo pristajališče za helikopter zaprto. Vhod v stolpnico iz južnega parkirišča, ob pristajališču za helikopter po montažni rampi, bo zaprt.


Dostop do vhoda 1D bo nemoten, vendar le iz severne strani.


Sedanji uvoz iz južne smeri do Centralne lekarne bo popolnoma zaprt. Dostop za dostavo v centralno lekarno bo mogoč le iz severne strani. Na parkirišču za invalide pri vhodu 1D, bo postavljena dvižna ploščad za transport dostavljenega materiala v Centralno lekarno.


Celotno parkirišče pred stolpnico, pri prostoru za pristajanje helikopterja, bo zaprto za parkiranje in bo namenjeno organizaciji gradbišča. Zato bo v času izvajanja del zmanjšano število parkirnih mest znotraj območja UKC Maribor.


Vljudno naprošamo vse bolnike, obiskovalce, zunanje sodelavce in zaposlene, da spoštujejo postavljeno signalizacijo in prometno ureditev.


V času izvajanja del bo prihajalo do morebitnega povečanega hrupa in neprijetnih vonjav vezanih na izvajanje del, za kar se že vnaprej opravičujemo in prosimo za strpnost in razumevanje.


Bolnike, obiskovalce, zunanje sodelavce in zaposlene prosimo, da z razumevanjem sprejmejo navedena dela in ukrepe, ki bodo nujno potrebni za varno izvajanje del.


Hvala za razumevanje.


Zemljevid UKC Maribor -> tukaj
Telefonska centrala - informacije02/321 1000 Nujna medicinska pomoč Nujna medicinska pomoč 112

© UKC Maribor 2019
Pravne informacije | Kontakt | Avtorji
SL EN DE RU CN
Pisava: Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta
Velikost: Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%
Barvna shema: Privzeto črno na belem belo na črnem črna na bež modro na belem črno na zelenem črno na rumenem modro na rumenem rumeno na modrem turkizno na črnem črno na vijoličnem