S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja
MENI VSEBINA

Obvestilo o izvajanju del in zapori cestišča

06. 02. 2020

Spoštovani,


obveščamo vse bolnike, obiskovalce, zunanje sodelavce in zaposlene, da se bodo v času med 11. 2. 2020 in 22. 5. 2020 vršila dela vezana na zamenjavo MR naprave na Radiološkem oddelku hospitalne stopnice.


UKC Maribor bo v tem času zagotovil nadomestno izvajanje MR storitev z mobilno MR enoto, ki bo locirana na območju interne povezovalne ceste znotraj UKC Maribor ob Titovi cesti, in sicer v dolžini med vhodom 1D zgradbe št. 1 in križiščem z zgradbo št. 7 (ORL).


V omenjenem časovnem obdobju bo popolnoma zaprta povezovalna cesta ob Titovi cesti v dolžini med vhodom 1D zgradbe št. 1 in križiščem z zgradbo št. 7 (ORL).


Dostopdo vhoda 1D – vhoda na Inštitut za fizikalno in rehabilitacijsko medicino bo nemoten, vendar le iz južne strani (strani heliporta).


Uvoz do Centralne lekarne bo nemoten, vendar le iz južne strani (strani heliporta).


Vljudno naprošamo vse bolnike, obiskovalce, zunanje sodelavce in zaposlene, da spoštujejo postavljeno signalizacijo.


V času izvajanja del bo prihajalo do morebitnega povečanega hrupa in neprijetnih vonjav vezanih na izvajanje del, za kar se že vnaprej opravičujemo in prosimo za strpnost in razumevanje.


Bolnike, obiskovalce, zunanje sodelavce in zaposlene prosimo, da z razumevanjem sprejmejo navedena dela in ukrepe, ki bodo nujno potrebni za varno izvajanje del.

Telefonska centrala - informacije02/321 1000 Nujna medicinska pomoč Nujna medicinska pomoč 112

© UKC Maribor 2019
Pravne informacije | Kontakt | Avtorji
SL EN DE RU CN
Pisava: Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta
Velikost: Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%
Barvna shema: Privzeto črno na belem belo na črnem črna na bež modro na belem črno na zelenem črno na rumenem modro na rumenem rumeno na modrem turkizno na črnem črno na vijoličnem