S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja
MENI VSEBINA

Dan odprtih vrat oddelka za laboratorijsko diagnostiko ukc maribor

28. 09. 2018

Slovensko združenje za klinično kemijo in laboratorijsko medicino SZKKLM pripravlja 2. oktobra 2018 »DAN ODPRTIH VRAT SLOVENSKIH KLINIČNIH LABORATORIJEV«, pri katerem bomo sodelovali tudi v UKC Maribor, na Oddelku za laboratorijsko diagnostiko.

Dan odprtih vrat bo potekal v okviru DNEVA KLINIČNE KEMIJE IN LABORATORIJSKE MEDICINE, ki ga 2. oktobra letos posvečamo predstavitvi laboratorijske medicinske dejavnosti širši javnosti, predvsem pa vam, našim preiskovancem.

V UKC Maribor bomo na Oddelku za laboratorijsko diagnostiko predstavili svoje strokovnjake, naše delo ter njegov pomen pri obravnavi pacientov. Razkazali vam bomo laboratorij in prikazali postopke za pridobitev analiznih rezultatov. Ti prispevajo kar 70 % delež pri odločitvah o diagnozi in zdravljenju bolezni.

Ogledi laboratorija bodo ta dan potekali vodeno ob 14.30 in 16. uri. Obiskovalci, ki nas želite obiskati, se pred ogledom oglasite pri vhodu na Oddelek za laboratorijsko diagnostiko . 

Telefonska centrala - informacije02/321 1000 Nujna medicinska pomoč Nujna medicinska pomoč 112

© UKC Maribor 2019
Pravne informacije | Kontakt | Avtorji
SL EN DE RU CN
Pisava: Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta
Velikost: Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%
Barvna shema: Privzeto črno na belem belo na črnem črna na bež modro na belem črno na zelenem črno na rumenem modro na rumenem rumeno na modrem turkizno na črnem črno na vijoličnem