Zahvala veleposlaniku Švice za osebni doprinos pri projektu gradnje Oddelka za onkologijo in radioterapijo UKC Maribor

23. 07. 2014

Maribor, 23. julij 2014 – V okviru projekta Nakup opreme za radioterapijo (del krovnega projekta Izgradnja oddelka za onkologijo in radioterapijo v UKC Maribor) je UKC Maribor s pomočjo donacije Švicarske konfederacije že pred časom kupil dva obsevalnika za nov objekt Oddelka za onkologijo in radioterapijo. Obsevalnika sta že nastanjena v novih prostorih. V ta namen se bo direktor UKC Maribor prim. doc. dr. Gregor Pivec, dr. med., s posebnim priznanjem zahvalil švicarskemu veleposlaniku, nj. eksc. Robertu Reichu, za osebni doprinos in trud, ki ga je veleposlanik vložil v slovensko-švicarsko sodelovanje za razvoj radioterapevtske dejavnosti v Sloveniji.

Ob tej priložnosti vas vljudno vabimo na dogodek, kjer se bo
direktor UKC Maribor osebno zahvalil švicarskemu veleposlaniku
 v četrtek, 24. julija 2014, ob 11.15,
v prostorih nove stavbe Oddelka za onkologijo UKC Maribor.

Vljudno vabljeni.

Za lažjo koordinacijo se dobimo ob 11. uri pred stavbo Oddelka za onkologijo, od koder bomo skupaj vstopili v prostore nove stavbe.