Začasna sprememba pri sprejemu pacientov na Oddelku za psihiatrijo UKC Maribor

01. 12. 2014

Maribor, 1. december 2014 – Zaradi posledic požara, ki se je minuli vikend zgodil na Oddelku za psihiatrijo UKC Maribor, omenjeni oddelek trenutno ne sprejema novih pacientov (premestitve iz drugih bolnišnic ali napotitve iz terena). Začasna napotitev novih pacientov je usmerjena v sosednje psihiatrične bolnišnice, ki smo jih že obvestili in jih zaprosili za konstruktivno sodelovanje in pomoč.

Vse redne ambulante (psihiatrične, depo, psihološke) delujejo nemoteno, zato bodo že naročeni bolniki obravnavani po programu. Hospitalizirani bolniki so deležni ustaljene zdravstvene oskrbe.

Posledice požara bomo predvidoma odpravili do začetka prihodnjega tedna. Začasna sprememba na Oddelku za psihiatrijo bo potekala do vzpostavitve običajnega delovanja oddelka.

Vljudno prosimo za razumevanje.

Vodstvo UKC Maribor