Začasna selitev Oddelka za nalezljive bolezni in vročinska stanja UKC Maribor

12. 07. 2013

Maribor, 12. julij 2013 – Zaradi obnove stavbe, v kateri se nahaja Oddelek za nalezljive bolezni in vročinska stanja UKC Maribor (zemljevid spodaj – stavba 6), bo potrebno omenjeni oddelek začasno preseliti v prostore Klinike za kirurgijo (zemljevid – stavba 1, kirurška stolpnica). V novih prostorih bo oddelek deloval od 15. julija 2013 in vse do zaključka obnove stavbe Oddelka za nalezljive bolezni in vročinska stanja (cca. 3-4 tedne).

Sprejemno-urgentna ambulanta oddelka bo od ponedeljka, 15. julija 2013, od 8. ure naprej, obratovala 24ur/dan v novih prostorih v 13. etaži kirurške stolpnice. V tem času bodo vsi urgentno napoteni bolniki sprejeti v omenjeni sprejemni ambulanti.

Hospitalizirani bolniki bodo prav tako začasno preseljeni v prostore 13. etaže in del prostorov 12. etaže Klinike za kirurgijo.

Vsi bolniki, ki so že naročeni, bodo lahko opravili preglede v ambulantah obstoječe (stare) stavbe Oddelka za nalezljive bolezni in vročinska stanja (zemljevid – stavba 6).

Zemljevid bolnišničnega kompleksa UKC Maribor