S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja
MENI VSEBINA

XI. MARIBORSKO ORTOPEDSKO SREČANJE – RAMA V ORTOPEDIJI

09. 11. 2015

Maribor, 9. november 2015 – V organizaciji Oddelka za ortopedijo UKC Maribor in v sodelovanju z Medicinsko fakulteto Univerze v Mariboru ter Zdravniškim društvom Maribor bo letos potekalo že XI. Mariborsko ortopedsko srečanje z naslovom RAMA V ORTOPEDIJI. Strokovno srečanje bo tudi letos v velikem avditoriju Medicinske fakultete Univerze v Mariboru (Taborska ulica 8) v petek, 13. novembra, z začetkom ob 9. uri.

Tokratno srečanje je namenjeno predvsem patologiji ramenskega sklepa. Priznani predavatelji bodo poslušalcem skušali med predavanji in pripravljenimi delavnicami odgovoriti na pogosta vprašanja, ki se pojavljajo ob zdravljenju bolnikov z bolečino v ramenskem sklepu. Srečanje je tako namenjeno izmenjavi znanj in izkušenj zdravstvenih delavcev različnih strok – ortopedom, travmatologom, revmatologom, zdravnikom splošne oz. družinske medicine, fiziatrom, fizioterapevtom, medicinskim sestram, specializantom, sekundarijem ter študentom Medicinske fakultete in Fakultete za zdravstvene vede.

O ciljih prihajajočega srečanja predsednik organizacijskega odbora asist. mag. Zmago Krajnc, dr. med., pravi: »Cilj letošnjega srečanja je obnoviti znanje, ga dopolniti, izmenjati izkušnje in pomagati našim bolnikom, da bodo zdravljeni pravilno, usmerjeno in čim bolj uspešno«.

Za medijske izjave in dodatne informacije bosta na dan strokovnega srečanja ob 10.15 na voljo:

  • doc. dr. Matjaž Vogrin, dr. med. – predstojnik Oddelka za ortopedijo UKC Maribor in
  • asist. mag. Zmago Krajnc, dr. med. – predsednik organizacijskega odbora XI. Mariborskega ortopedskega srečanja

Zloženka: ZLOŽENKA
Več informacij o srečanju: www.ortopedija-mb.si

Telefonska centrala - informacije02/321 1000 Nujna medicinska pomoč Nujna medicinska pomoč 112

© UKC Maribor 2019
Pravne informacije | Kontakt | Avtorji
SL EN DE RU CN
Pisava: Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta
Velikost: Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%
Barvna shema: Privzeto črno na belem belo na črnem črna na bež modro na belem črno na zelenem črno na rumenem modro na rumenem rumeno na modrem turkizno na črnem črno na vijoličnem