S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja
MENI VSEBINA

Vabilo na predavanje

23. 11. 2012

Maribor, 23. november 2012 – UKC Maribor je že več desetletij s svojimi raziskovalci navzoč v nacionalni raziskovalni in razvojni dejavnosti, ki jo želi s predavanjem dr. Francija Demšarja, o viziji Javne agencije za raziskovalno dejavnost RS na področju medicine, še poglobiti.

V vseh teh letih so nacionalna sredstva namenjena za raziskovalne projekte, programe, mlade raziskovalce, raziskovalno opremo, znanstvene sestanke, znanstveno literaturo, baze podatkov in bilateralne projekte v UKC Maribor pomembno prispevala k razvoju posameznih strokovnih področij ter hkrati spodbujala rast raziskovalcev in raziskovalnih skupin, ki so prispevali k razvoju znanosti v nacionalnem in v mednarodnem okolju ter implementacijo v prakso.

UKC Maribor si prizadeva svojo vlogo v raziskovalni dejavnosti še poglobiti ter razširiti v nacionalnem in posledično tudi mednarodnem okviru. Ob tej priložnosti bo direktor Javne agencije za raziskovalno dejavnost RS, dr. Franci Demšar predstavil vizijo Javne agencije za raziskovalno dejavnost RS na področju medicine. Predavanje bo namenjeno raziskovalcem iz UKC Maribor in sodelujočih medicinskih ustanov v Mariboru. 

Vljudno vabljeni na predavanje,

ki bo potekalo v torek, 27. novembra 2012 ob 11. uri,

v veliki predavalnici prim. dr. Zmaga Slokana (16. nadstropje) kirurške stolpnice

UKC Maribor (Ljubljanska ulica 5, 2000 Maribor).

Telefonska centrala - informacije02/321 1000 Nujna medicinska pomoč Nujna medicinska pomoč 112

© UKC Maribor 2019
Pravne informacije | Kontakt | Avtorji
SL EN DE RU CN
Pisava: Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta
Velikost: Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%
Barvna shema: Privzeto črno na belem belo na črnem črna na bež modro na belem črno na zelenem črno na rumenem modro na rumenem rumeno na modrem turkizno na črnem črno na vijoličnem