Vabilo na predavanje

23. 11. 2012

Maribor, 23. november 2012 – UKC Maribor je že več desetletij s svojimi raziskovalci navzoč v nacionalni raziskovalni in razvojni dejavnosti, ki jo želi s predavanjem dr. Francija Demšarja, o viziji Javne agencije za raziskovalno dejavnost RS na področju medicine, še poglobiti.

V vseh teh letih so nacionalna sredstva namenjena za raziskovalne projekte, programe, mlade raziskovalce, raziskovalno opremo, znanstvene sestanke, znanstveno literaturo, baze podatkov in bilateralne projekte v UKC Maribor pomembno prispevala k razvoju posameznih strokovnih področij ter hkrati spodbujala rast raziskovalcev in raziskovalnih skupin, ki so prispevali k razvoju znanosti v nacionalnem in v mednarodnem okolju ter implementacijo v prakso.

UKC Maribor si prizadeva svojo vlogo v raziskovalni dejavnosti še poglobiti ter razširiti v nacionalnem in posledično tudi mednarodnem okviru. Ob tej priložnosti bo direktor Javne agencije za raziskovalno dejavnost RS, dr. Franci Demšar predstavil vizijo Javne agencije za raziskovalno dejavnost RS na področju medicine. Predavanje bo namenjeno raziskovalcem iz UKC Maribor in sodelujočih medicinskih ustanov v Mariboru.

Vljudno vabljeni na predavanje,

ki bo potekalo v torek, 27. novembra 2012 ob 11. uri,

v veliki predavalnici prim. dr. Zmaga Slokana (16. nadstropje) kirurške stolpnice

UKC Maribor (Ljubljanska ulica 5, 2000 Maribor).