Tradicionalni slovenski zajtrk tudi za otroke na Kliniki za pediatrijo

13. 11. 2012

Maribor, 13. november 2012 –  V projekt Tradicionalni slovenski zajtrk, ki bo letos potekal 16. novembra, bodo prvič vključeni tudi otroci na Kliniki za pediatrijo UKC Maribor. Otroci bodo ob 8. uri zajtrkovali črn kruh, med, jabolko, mleko in maslo – vse domačega porekla.

Organizatorji s projektom želijo spodbuditi promocijo lokalne pridelave in predelave hrane, zdravega načina prehranjevanja in skrbi za okolje ter tudi preko sistema javnega naročanja povečevati in spodbujati domačo pridelavo hrane.

Pri Tradicionalnem slovenskem zajtrku za naše male junake bodo sodelovali tudi direktor UKC Maribor, prim. dr. Gregor Pivec, dr. med., predstojnica Klinike za pediatrijo, doc. dr. Nataša Marčun Varda, dr. med., predsednik uprave Mercatorja, Toni Balažič in predstavnik Ministrstva za kmetijstvo in okolje.

Ob tej priložnosti vas vabimo na

Tradicionalni slovenski zajtrk,

ki bo potekal v petek, 16. novembra ob 8. uri

na Kliniki za pediatrijo (3. nadstropje) UKC Maribor.