Tradicionalni slovenski zajtrk bodo jedli tudi otroci na Kliniki za pediatrijo UKC Maribor

12. 11. 2013

Maribor, 12. november 2013 –  V projekt Tradicionalni slovenski zajtrk, ki bo letos potekal v petek, 15. novembra, bodo tudi letos vključeni otroci na Kliniki za pediatrijo UKC Maribor. Otroci bodo ob 8. uri zajtrkovali črn kruh, med, mleko, jabolko in maslo. Sestavine za tradicionalni slovenski zajtrk bo zagotovilo podjetje Mercator d. d.

Tradicionalnemu slovenskemu zajtrku za naše male junake se bodo pridružili tudi direktor UKC Maribor, prim. doc. dr. Gregor Pivec, dr. med., predstojnica Klinike za pediatrijo, izr. prof. dr. Nataša Marčun Varda, dr. med. in izvršna direktorica sektorja za marketing in razvoj podjetja Mercator d. d., mag. Mojca Avšič.

Ob tej priložnosti vas vabimo na
Tradicionalni slovenski zajtrk,
ki bo potekal v petek, 15. novembra ob 8. uri
na Kliniki za pediatrijo (jedilnica v 3. nadstropju) UKC Maribor.