Second Option podaril prenosnik Kliniki za pediatrijo UKC Maribor

29. 12. 2011

Klinika za pediatrijo UKC Maribor je v teh prazničnih dneh prejela prav posebno darilo podjetja Second Option, ki se je tudi letos odločil za dobrodelno akcijo ˝Podarjamo prenosnike˝. Izmed 12 računalnikov, ki jih bodo razdelili, so enega podarili tudi Kliniki za pediatrijo in otrokom, ki se zdravijo v njej.

Klinika za pediatrijo se podjetju Second Option iskreno zahvaljuje za podarjeni prenosnik, ki si ga sami ne bi mogli privoščiti. Vsekakor pa pomeni veliko pridobitev tako za zaposlene kot tudi otroke, ki zaradi bolezni preživijo nekaj dni v bolnišnici.

Vir: Fotolaboratorij UKC Maribor

Prvi uporabniki novega prenosnika so že veselo raziskovali in se za hip preselili v virtualni svet tudi v času zdravljenja.