Obvestilo o začetku del na objektu Klinike za interno medicino UKC Maribor

10. 11. 2015

Maribor, 10. november 2015 – Obveščamo vse bolnike, obiskovalce in zunanje sodelavce, da se bodo v UKC Maribor začela izvajati dela in aktivnosti v povezavi z izgradnjo prizidka h Kliniki za interno medicino za potrebe Oddelka za kardiologijo in angiologijo.

Dela se bodo izvajala pred objektom Klinike za interno medicino, kjer bodo zaradi potreb po dostopu do klinike postavljene ustrezne zapore in preusmeritve, ki se bodo prilagajale poteku izvajanja del na objektu. Na splošno bodo prometni režim in peš cone organizirane tako, da bodo v času izvajanja del dostopni vhodi v Kliniko za interno medicino.

Dela se bodo izvajala vsak dan (tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih) in bodo trajala predvidoma do julija 2016. V tem času bo prihajalo do povečanega hrupa, zmanjšano pa bo število parkirnih mest znotraj območja UKC Maribor.

Vse paciente in obiskovalce prosimo, da z razumevanjem sprejmejo vse ukrepe, ki so nujno potrebni za varno izvajanje del na objektu in njegovi okolici. Ob tem se vljudno opravičujemo za morebitne motnje, ki bodo nastale zaradi gradbenih del.

Zemljevid UKC Maribor in spremenjen prometni režim v času izgradnje prizidka