S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja
MENI VSEBINA

Obravnava zdrave ženske v ginekološki dispanzerski ambulanti

19. 01. 2015

Maribor, 19. januar 2015 – Klinika za ginekologijo in perinatologijo UKC Maribor organizira učno delavnico z naslovom ˝Obravnava zdrave ženske v ginekološki dispanzerski ambulanti˝, ki bo potekala v petek, 23. januarja 2015,  s pričetkom predavanj ob 9.30, v veliki predavalnici prim. dr. Zmaga Slokana kirurške stolpnice (16. nadstropje) UKC Maribor.

Učna delavnica je namenjena zdravnikom specialistom ter specializantom ginekologije in porodništva, specialistom in specializantom družinske medicine, zdravnikom pripravnikom, medicinskim sestram in zdravstvenim administratorjem. Organizatorji učne delavnice pričakujejo približno sto udeležencev. Predavanja so razdeljena na dva sklopa: Zdravniška obravnava zdrave ženske in Administrativni vidiki obravnave zdrave ženske. Strokovnjaki bodo obravnavali pregled dojk in napotitev v program DORA, kontracepcijsko svetovanje, nepravilne krvavitve, menopavzo, kolposkopijo in napotitev na sekundarni in terciarni nivo itd. 

MEDIJSKE IZJAVE:

Za izjave bo v petek, 23. januarja 2015 ob 12.10 uri na voljo:

  • prof. dr. Iztok Takač, dr. med., svetnik, predsednik organizacijskega odbora.

Program: PROGRAM

Vljudno vabljeni!

Telefonska centrala - informacije02/321 1000 Nujna medicinska pomoč Nujna medicinska pomoč 112

© UKC Maribor 2019
Pravne informacije | Kontakt | Avtorji
SL EN DE RU CN
Pisava: Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta
Velikost: Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%
Barvna shema: Privzeto črno na belem belo na črnem črna na bež modro na belem črno na zelenem črno na rumenem modro na rumenem rumeno na modrem turkizno na črnem črno na vijoličnem