Harvey Norman zbral sredstva za Kliniko za pediatrijo UKC Maribor

05. 01. 2012

Z odprtjem nove trgovine Harvey Norman v Mariboru so v podjetju Harvey Norman Slovenija zbrali sredstva, ki jih bodo simbolno predali Kliniki za pediatrijo UKC Maribor v petek, 6. januarja 2012 ob 10. uri v sejni sobi (pritličje) Klinike za pediatrijo (Ljubljanska ulica 5, Maribor).

S sredstvi zbranimi na otvoritvenem festivalu je Harvey Norman Maribor zbral 3.000 evrov. Podjetje Harvey Norman Slovenija pa je zbranim sredstvom prispevalo še dodatni denar, tako da skupna vsota donacije Kliniki za pediatrijo znaša 5.000 evrov.

Predstojnica Klinike za pediatrijo doc. dr. Nataša Marčun Varda, dr. med. se ob tem zahvaljuje podjetju Harvey Norman Slovenija in še posebej vsem zaposlenim ter obiskovalcem mariborske trgovine za prispevek, ki ga bodo na kliniki uporabili za nakup aparature CMCRF namenjeno spremljanju kardiorespiratornega stanja dojenčkov ponoči. Sredstva za nakup aparature bodo dodana znesku, ki ga je v decembru že prispevalo podjetje Messer Slovenija za omenjeno aparaturo.

Donacijski ček bodo Kliniki za pediatrijo UKC Maribor predali managerji mariborske Harvey Norman trgovine:

• Boštjan Hudernik, manager elektro oddelka, bele tehnike, malih gospodinjskih aparatov in kuhinj,
  • Herman Krpić, manager pohištva in spalnic ter
  • Enis Bećirović, namestnik managerja računalniškega oddelka.

Po dogodku bodo pristojni na voljo za izjave.