Donacija podjetja Messer in otvoritev likovne razstave otrok

14. 12. 2011

Donacija podjetja Messer in otvoritev likovne razstave otrok

V sejni sobi Klinike za pediatrijo UKC Maribor bo v četrtek, 15. decembra 2011 ob 11. uri potekala otvoritev razstave likovnih izdelkov otrok in predaja donacije podjetja Messer Kliniki za pediatrijo.

V prazničnem decembru so se na male bolne junake Klinike za pediatrijo UKC Maribor spomnili tudi na podjetju Messer Slovenija. V torek, 13. decembra, so jim omogočili likovno delavnico v kateri so lahko ustvarjali na temo prazničnega decembra. Slike vseh otrok bodo razstavili v sejni sobi Klinike za pediatrijo ter jo v četrtek, 15. decembra ob 11. uri otvorili. Ob tej humanitarni gesti se je podjetje Messer odločil, da bo del finančnih sredstev za poslovna darila doniralo za aparaturo CMCRF, ki jo na Kliniki za pediatrijo nujno potrebujejo za spremljanje kardiorespiratornega stanja dojenčkov ponoči.

Podjetje Messer Slovenija bo v ta namen doniralo 3.000 EUR, kar bo zadostovalo za približno polovico celotnega zneska aparature. Predstojnica Klinike za pediatrijo doc. dr. Nataša Marčun Varda, dr. med. se zahvaljuje podjetju Messer za donacijo in ob tem poziva tudi ostala podjetja, da se pridružijo doniranju sredstev za omenjeno nujno potrebno aparaturo.

Po dogodku bodo na voljo za izjave:

-    predstojnica Klinike za pediatrijo doc. dr. Nataša Marčun Varda, dr. med. in

-    direktor podjetja Messer Slovenija mag. Danilo Lukač.