Donacija knjig za bolne junake na Kliniki za pediatrijo UKC Maribor

06. 03. 2012

Otroci na Kliniki za pediatrijo UKC  Maribor bodo v sredo, 7. marca, prejeli otroške in mladinske knjig, ki jih podarja Nova KBM. S knjigodajalsko akcijo želi Nova KBM polepšati trenutke otrokom, ki čas preživljajo v bolnišnici in hkrati pomagati ohranjati bralno kulturo. Zato so zaposleni Nove KBM v februarju – mesecu slovenskega kulturnega praznika – zbirali otroške in mladinske knjige, ki bodo obogatile interno knjižnico Klinike za pediatrijo UKC Maribor. Na dogodku bo nastopila znana slovenska igralka Alenka Tetičkovič.

Ob tej priložnosti vas vabimo, da se nam pridružite na predaji knjig,ki bo v sredo, 7. marca 2012 z začetkom ob 11. uri v sejni sobi Klinike za pediatrijo UKC Maribor Ljubljanska ulica 5, Maribor (pritličje).

Po dogodku bodo na voljo za izjave:

• doc. dr. Nataša Marčun Varda, dr. med., predstojnica Klinike za pediatrijo UKC Maribor in
  • Katarina Žvižaj, vodja poslovalnice Koroška Vrata v Mariboru, Nova KBM.