S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja
MENI VSEBINA

Delo zdravnika v ginekološki ambulanti

27. 01. 2014

Maribor, 27. januar 2014 –  Klinika za ginekologijo in perinatologijo UKC Maribor organizira učno delavnico z naslovom ˝Delo zdravnika v ginekološki ambulanti˝, ki bo potekala v petek, 31. januarja 2014, s pričetkom predavanj ob 8.30, v veliki predavalnici prim. dr. Zmaga Slokana kirurške stolpnice (16. nadstropje) UKC Maribor.

Namenjena je zdravnikom specialistom ter specializantom ginekologije in porodništva, specialistom in specializantom družinske medicine ter zdravnikom pripravnikom. Organizatorji učne delavnice pričakujejo približno sto udeležencev. Predavanja so razdeljena na štiri sklope: Zdravniška obravnava zdrave ženske, Zdravniška obravnava nosečnice, Zdravniška obravnava ginekološke bolnice in Administrativni vidiki obravnave v ginekološkem dispanzerju. Strokovnjaki bodo obravnavali kontracepcijsko svetovanje, pregled dojk in napotitev v program DORA, ultrazvočne preiskave v nosečnosti, priporočila WHO o načrtovanju prve in naslednjih nosečnosti, nepravilne krvavitve, napotitev na sekundarni in terciarni nivo itd.


MEDIJSKE IZJAVE:
Za izjave bo v petek, 31. januarja ob 10.10 na voljo:
•    prof. dr. Iztok Takač, dr. med., svetnik, predsednik organizacijskega odbora.

Program: PROGRAM


Vljudno vabljeni!

Telefonska centrala - informacije02/321 1000 Nujna medicinska pomoč Nujna medicinska pomoč 112

© UKC Maribor 2019
Pravne informacije | Kontakt | Avtorji
SL EN DE RU CN
Pisava: Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta
Velikost: Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%
Barvna shema: Privzeto črno na belem belo na črnem črna na bež modro na belem črno na zelenem črno na rumenem modro na rumenem rumeno na modrem turkizno na črnem črno na vijoličnem