S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja
MENI VSEBINA

BODI ZVEZDA, NE MEČI PETARD

12. 12. 2014

Vstopamo v čas, ko se bomo znova, tako ali drugače srečali s pirotehničnimi izdelki. Ker tudi mediji nosite pomembno vlogo osveščanja pri skupnih prizadevanjih za varne praznike brez poškodb s pirotehničnimi izdelki, vas v ponedeljek, 15. decembra 2014 vabimo na novinarsko konferenco, ki bo ob 12. uri v veliki sejni sobi Kluba Policijske uprave Maribor, Marčičeva ulica 1.

Prim. Erik Vrabič, dr. med., predstojnik Oddelka za plastično in rekonstruktivno kirurgijo UKC Maribor,  Darko Lamot, mag., vodja Oddelka za splošne policijske naloge Sektorja  uniformirane policije Policijske uprave Maribor in Tina Ciglar iz Kinološkega društva Maribor vam bodo predstavili potek kirurškega zdravljenja in rekonstrukcije po poškodbah s pirotehničnimi sredstvi, spregovorili o tem, kateri pirotehnični izdelki so dovoljeni za uporabo in kateri ne ter vam poskušali predstaviti kako uporabo pirotehnike doživljajo naši hišni ljubljenčki. 

Predstavniki medijev, vljudno vabljeni! 

Telefonska centrala - informacije02/321 1000 Nujna medicinska pomoč Nujna medicinska pomoč 112

© UKC Maribor 2019
Pravne informacije | Kontakt | Avtorji
SL EN DE RU CN
Pisava: Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta
Velikost: Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%
Barvna shema: Privzeto črno na belem belo na črnem črna na bež modro na belem črno na zelenem črno na rumenem modro na rumenem rumeno na modrem turkizno na črnem črno na vijoličnem