5. Černičevi dnevi

23. 10. 2013

Maribor, 22. oktober 2013 – V organizaciji Klinike za kirurgijo UKC Maribor ter Katedre za kirurgijo Medicinske fakultete Univerze v Mariboru, bodo potekali že 5. Černičevi dnevi. Strokovno srečanje, ki letos obravnava matične celice in tkivni inženiring v sodobni kirurgiji, bo potekalo v petek, 25. oktobra 2013, v veliki predavalnici kirurške stolpnice (16. nadstropje) UKC Maribor (Ljubljanska ulica 5, Maribor).

Namen letošnjega strokovnega srečanja, kjer sodelujejo tudi nekatera ugledna imena iz tujine, je pregled stanja uporabe matičnih celic in tkivnega inženirstva v vseh vejah kirurgije in pregled možnosti, ki jih sodobni kirurgiji prinašajo odkritja in spoznanja na področju raziskav matičnih celic in tkivnega inženirstva.

MEDIJSKE IZJAVE:

Za izjave bo v petek, 25. oktobra 2013 ob 12. uri na voljo:

• prof. dr. Vojko Flis, dr. med. – predsednik organizacijskega odbora

Program: