S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja
MENI VSEBINA

3. Psihiatrični utrinki

29. 01. 2014

Maribor, 27. januar 2014 –  Oddelek za psihiatrijo UKC Maribor organizira strokovno srečanje, ki poteka že 3. leto zapored pod naslovom ˝Psihiatrični utrinki˝. Srečanje bo potekalo v petek, 31. januarja in v soboto, 1. februarja 2014 v prostorih nove Medicinske fakultete v Mariboru.

Duševne bolezni so del vsakdana številnih ljudi. Zdravniki družinske medicine in psihiatri se vsakodnevno soočajo s številnimi zgodbami, stiskami in dilemami. »Pridejo trenutki, ko težko najdemo pravi nasvet, pravo besedo, pravo pot, kako naprej. Pa vendar nam naše poslanstvo narekuje, da nikomur ne zapiramo vrat in da vsakemu posamezniku poskušamo olajšati njegovo stisko«, je povedala predsednica organizacijskega odbora 3. psihiatričnih utrinkov prim. asist. Mojca Muršec, dr. med.

Dvodnevno srečanje je namenjeno zdravnikom specialistom in specializantom družinske medicine. Letošnja osrednja tema bodo osebnostne motnje in novosti iz urgentnih psihiatričnih stanj. Organizatorji srečanja želijo v prvi vrsti izboljšati poznavanje duševnih bolezni in dvigniti kvaliteto obravnave bolnikov z duševno boleznijo.

Priloga: PROGRAM

MEDIJSKE IZJAVE:
Za izjave bo v petek, 31. januarja ob 12.30 na voljo:

  • prim. asist. Mojca Muršec, dr. med., spec. psih., predsednica organizacijskega odbora.


Vljudno vabljeni!

Telefonska centrala - informacije02/321 1000 Nujna medicinska pomoč Nujna medicinska pomoč 112

© UKC Maribor 2019
Pravne informacije | Kontakt | Avtorji
SL EN DE RU CN
Pisava: Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta
Velikost: Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%
Barvna shema: Privzeto črno na belem belo na črnem črna na bež modro na belem črno na zelenem črno na rumenem modro na rumenem rumeno na modrem turkizno na črnem črno na vijoličnem