S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja
MENI VSEBINA

10. BEDJANIČEV SIMPOZIJ

26. 05. 2015

Maribor, 26. maj 2015 – Oddelek za nalezljive bolezni in vročinska stanja UKC Maribor v sodelovanju z Zdravniškim društvom Maribor, Medicinsko fakulteto UM in Združenjem za infektologijo SZD organizira 10. BEDJANIČEV SIMPOZIJ – PRISTOP K STAROSTNIKU Z OKUŽBO. Srečanje bo potekalo v petek, 29. in soboto, 30. maja 2015 v Kongresnem centru Habakuk v Mariboru. 

Organizatorji srečanja so letos izbrali temo, ki je zaradi staranja prebivalstva vse bolj pomembna, to je Obravnava starostnika z okužbo. Srečanje je namenjeno vsem infektologom, ostalim zdravnikom in drugim strokovnjakom, ki obravnavajo starostnike kot tudi študentom in pripravnikom. Letošnja novost Bedjaničevega simpozija je 1. strokovno srečanje izvajalcev zdravstvene nege. Na srečanju bodo gostili posebnega strokovnjaka prof. Richarda B. Robertsa iz New Yorka, ki bo svoje predavanje namenil eboli. 

Povezava do programa: PROGRAM

Za izjave bo v petek, 29. maja 2015, ob 11.15 v Kongresnem centru Habakuk na voljo: 

  • mag. Božena Kotnik Kevorkijan, dr. med., predsednica organizacijskega odbora in predstojnica Oddelka za nalezljive bolezni in vročinska stanja UKC Maribor.

Vljudno vabljeni!

Telefonska centrala - informacije02/321 1000 Nujna medicinska pomoč Nujna medicinska pomoč 112

© UKC Maribor 2019
Pravne informacije | Kontakt | Avtorji
SL EN DE RU CN
Pisava: Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta
Velikost: Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%
Barvna shema: Privzeto črno na belem belo na črnem črna na bež modro na belem črno na zelenem črno na rumenem modro na rumenem rumeno na modrem turkizno na črnem črno na vijoličnem