˝Objemčki˝ za male bolne junake

09. 12. 2011

˝Objemčki˝ za male bolne junake

(Maribor, 9. december 2011)

Spletni portal Ringaraja.net bo bolnim otrokom v sejni sobi Klinike za pediatrijo UKC Maribor v ponedeljek, 12. decembra ob 11. uri podaril ˝objemčke˝.

Spletni portal Ringaraja.net že tretje leto zapored organizira dobrodelno akcijo ObdaRajanje. Letos je več kot 12.400 otrok v vrtcih in osnovnih šolah po Sloveniji ustvarjalo neverjetno tople, iskrene in čarobne ˝objemčke˝, unikatne mehke igrače iz blaga, ki jih bodo podarili otrokom v bolnišnicah in zdravstvenih ustanovah po Sloveniji. Sporočilo, ki ga bodo prenesli otrokom je, da po vsej Sloveniji mislijo nanje in se srčno veselijo njihove ozdravitve.

Klinika za pediatrijo UKC Maribor pozdravlja takšne humanitarne akcije, saj z njimi bolnim otrokom popestrijo bolnišnične dni v prihajajočih prazničnih dneh.

Po dogodku bodo na voljo za izjave:

• predstojnica Klinike za pediatrijo doc. dr. Nataša Marčun Varda, dr. med. in
  • predstavnica Ringaraje Tatjana Maguša.