˝KAKO IZBOLJŠATI OBRAVNAVO BOLNIKOV Z OBOLENJI PREBAVIL?˝

31. 01. 2012

Oddelek za gastroenterologijo UKC Maribor organizira strokovno srečanje ˝KAKO IZBOLJŠATI OBRAVNAVO BOLNIKOV Z OBOLENJI PREBAVIL?˝, ki bo potekalo v četrtek, 2. februarja 2012 s pričetkom ob 14.30, v  veliki predavalnici 16. nadstropja kirurške stolpnice UKC Maribor (Ljubljanska ulica 5, Maribor).

Organizatorji letošnjega srečanja želijo povezati različne strokovnjake ter izboljšati medsebojno sodelovanje in obravnavo bolnikov. Vsebina srečanja so pogoste bolezni/stanja (akutna bolečina v trebuhu, zaprtje, malabsorpcijski sindrom, refluksna bolezen požiralnika itd.) bolnikov z obolenji prebavil, ki jih obravnavajo zdravniki družinske medicine, internisti, kirurgi  in vsi, ki se srečujejo z omenjenimi bolniki. Poudarek srečanja pa bo na smiselni obravnavi (zdravljenju) glede na uradna priporočila (zakonodaja) in dane možnosti.

Za izjave bo ob 13.30 na voljo prof. dr. Pavel Skok, dr. med., predstojnik Oddelka za gastroenterologijo UKC Maribor.

Povezava do programa: PROGRAM