S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja
MENI VSEBINA

Študentje bodo otrokom na Kliniki za pediatrijo pričarali praznično vzdušje

09. 12. 2013

Maribor, 9. december 2013 – Na Kliniki za pediatrijo UKC Maribor bodo v torek, 10. decembra ob 14. uri v sejni sobi Klinike za pediatrijo bolne otroke obiskali študentje iz Študentska organizacija Univerze v Mariboru (ŠOUM) in Kluba študentskih in dijaških družin Maribor (KŠDDM). Malim bolnim junakom bodo predali izdelke in darila, ki so jih pripravljali v dobrodelni ustvarjalni delavnici ter skupaj z njimi okrasili božično drevo.

Minuli teden so v Študentskem kulturno prireditvenem centru ŠTUK potekale ustvarjalne delavnice, na katerih so sodelavci ŠOUM ter člani KŠDDM  izdelovali božične okraske in voščilnice. Na delavnicah so sodelovali tudi študenti, ki so v Mariboru na študijski izmenjavi. Vse izdelke bodo uporabili na Kliniki za pediatrijo, otroci pa bodo prejeli tudi simbolična božična darila. Na koncu  bodo študentje skupaj z otroci okrasili božično drevo, otrokom razdelili voščilnice in jim s prijetnim druženjem skušali pričarati čim bolj praznično vzdušje.


Vljudno vabljeni!

Telefonska centrala - informacije02/321 1000 Nujna medicinska pomoč Nujna medicinska pomoč 112

© UKC Maribor 2019
Pravne informacije | Kontakt | Avtorji
SL EN DE RU CN
Pisava: Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta
Velikost: Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%
Barvna shema: Privzeto črno na belem belo na črnem črna na bež modro na belem črno na zelenem črno na rumenem modro na rumenem rumeno na modrem turkizno na črnem črno na vijoličnem