Preskoči na vsebino
S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja
slovenski jezik angleški jezik nemški jezik ruski jezik kitajski jezik Dostopnost Išči

Priprava na starševstvo

Spoštovani starši.

V pričakovanju novega družinskega člana vas porodnišnica Maribor vabi, da se udeležite naših priprav na starševstvo. Poučna in zanimiva predavanja o nosečnosti, porodu in poporodnem obdobju pripravljamo izkušeni predavatelji, in sicer diplomirane babice in babičarja, diplomirane medicinske sestre, zdravniki specialisti porodništva in ginekologije, zdravniki specialisti pediatrije, zdravniki specialisti anesteziologije, specializirana klinična psihologinja, zdravnica dentalne medicine in diplomirana fizioterapevtka.

Za vas smo pripravili dva sklopa predavanj. Prvi sklop predavanj je namenjen nosečnicam in njihovim spremljevalcem od 10. do 28. tedna nosečnosti. Drugi sklop predavanj je namenjen nosečnicam in njihovim spremljevalcem od 28. tedna nosečnosti naprej. Vsa predavanja so omejena na 70 udeležencev (35 parov) in potekajo v kirurški stolpnici v veliki predavalnici v 16. nadstropju. Le praktični del izobraževanja poteka v prvem nadstropju porodnišnice v dnevnem prostoru. Program predavanj je naveden na spodnji modri povezavi. Zaradi omejitve števila udeležencev je potrebna predhodna prijava.

Skrb o zasedenosti mest je odvečna, saj bodo priprave na starševstvo potekale vsak mesec. Ob tem vas vabimo, da redno spremljate našo spletno stran, kjer vas bomo sproti obveščali o terminih predavanj.


Za dodatne informacije pišite na porodnisnica.mb@gmail.com

Se že veselimo srečanja z vami. 

Vabljeni!

PRVI KORAK PORODA - INDIVIDUALNI POGOVOR Z BABICO


Spoštovane nosečnice in spremljevalci,

omogočamo vam enourni individualni posvet z babico/babičarjem.


Vsebina posveta:

  • izpolnjevanje sprejemne dokumentacije,
  • pomoč pri snovanju porodnega načrta,
  • pogovor z nasveti o porodu,
  • ogled porodnih sob.


Trajanje: 1 ura

Lokacija: pritličje porodnišnice v avli desno (ambulantni del)


Potrebna je predhodna prijava, ki jo najdete na spodnji modri povezavi.

Za dodatne informacije pišite na erika.marin@ukc-mb.si 


Tokrat z vami babica Erika Marin, dipl. m. s., spec. inf.


POSEBNO OBVESTILO!


Starše, ki ste se januarja in februarja prijavili na individualni pogovor z babico Eriko, obveščamo, da posvet ODPADE. Do nadaljnjega se individualni posvet ne bo izvajal.


Prosimo za razumevanje.