S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja
MENI VSEBINA

Seznam specifičnih alergenov

S-IgE – c1 Penicilloyl G (LNM)

S-IgE – c2 Penicilloyl V (LNM)

S-IgE – c5 Ampicilloyl (LNM)

S- IgE – c6 Amoxicilloy (LNM)l

S-IgE – c7 Cefaclor (LNM)

S-IgE – d1 D. pteronyssinus (hišna pršica) (LNM)

S-IgE – d2 D. farinae (pršica moke) (LNM)

S-IgE – d70 Acarus siro (močne pršica) (LNM)

S-IgE – e1 epitel mačke (LNM)

S-IgE – e3 epitel konja (LNM)

S-IgE – e4 epitel krave (LNM)

S-IgE – e5 pasja dlaka (LNM)

S-IgE – e6 epitel morskega prašička (LNM)

S-IgE –e70 gosje perje (LNM)

S-IgE – e84 epitel hrčka (LNM)

S-IgE – e85 piščančje perje (LNM)

S-IgE – e86 račje perje (LNM)

S-IgE – e213 papagajevo perje (LNM)

S-IgE – ex1 dlake (e1 epitel mačke, e3 epitel konja, e4 epitel krave, e5 epitel psa) (LNM)

S-IgE – ex71 perje (e70 gosje perje, e85 piščančje perje, e86 račje perje) (LNM)

S-IgE – f1 beljak(LNM)

S-IgE – f2 kravje mleko (LNM)

S-IgE – f3 polenovka (LNM)

S-IgE – f4 pšenica (LNM)

S-IgE – f6 ječmen (LNM)

S-IgE – f7 oves (LNM)

S-IgE – f8 koruza (LNM)

S-IgE – f9 riž (LNM)

S-IgE – f10 sezam (LNM)

S-IgE – f12 grah (LNM)

S-IgE – f13 arašid (LNM)

S-IgE – f14 soja (LNM)

S-IgE – f17 lešnik (LNM)

S-IgE – f18 oreh (LNM)

S-IgE – f20 mandelj (LNM)

S-IgE – f25 paradižnik (LNM)

S-IgE – f26 svinjsko meso (LNM)

S-IgE – f27 goveje meso (LNM)

S-IgE – f33 oranža (LNM)

S-IgE – f35 krompir (LNM)

S-IgE – f36 kokos (LNM)

S-IgE – f40 tuna (LNM)

S-IgE – f44 jagoda (LNM)

S-IgE – f47 česen (LNM)

S-IgE – f48 čebula (LNM)

S-IgE – f49 jabolko (LNM)

S-IgE – f61 sardine (LNM)

S-IgE – f75 rumenjak (LNM)

S-IgE – f76 alfa laktalbumin (LNM)

S-IgE – f77 beta laktglobulin (LNM)

S-IgE – f78 kazein (LNM)

S-IgE – f79 gluten (LNM)

S-IgE – f83 piščančje meso (LNM)

S-IgE – f84 kivi (LNM)

S-IgE – f85 zelena (LNM)

S-IgE – f86 peteršilj (LNM)

S-IgE – f88 ovčje meso (LNM)

S-IgE – f93 kakav (LNM)

S-IgE – f95 breskev (LNM)

S-IgE – f124 pira (LNM)

S-IgE – f204 postrv (LNM)

S-IgE – f212 šampinjoni (LNM)

S-IgE – f218 paprika (LNM)

S-IgE – f225 bučke (LNM)

S-IgE – f231 prekuhano mleko (LNM)

S-IgE – f232 Ovalbumin(LNM)

S-IgE – f233 Ovomucoid (LNM)

S-IgE – f237 marelica (LNM)

S-IgE – f245 jajce (LNM)

S-IgE – f247 med (LNM)

S-IgE – f255 sliva (LNM)

S-IgE – f260 brokoli (LNM)

S-IgE – f284 puranje meso (LNM)

S-IgE – f291 cvetača (LNM)

S-IgE – f300 kozje mleko (LNM)

S-IgE – f323 Conalbumin (LNM)

S-IgE – f338 školjke (LNM)

S-IgE – f342 oliva (LNM)

S-IgE – f352 rAra h 8 PR-10, Peanut (LNM)

S-IgE – f353 rGly m 4 PR-10 (LNM)

S-IgE – f416 rTri a 19 Omega-5 Gliadin, Wheat (LNM)

S-IgE – f422 rAra h 1 Peanut (LNM)

S-IgE – f423 rAra h 2 Peanut (LNM)

S-IgE – f424 rAra h 3 Peanut (LNM)

S-IgE – f425 rCor a 8 LTP (LNM)

S-IgE – f427 rAra h 9 LTP, Peanut (LNM)

S-IgE – f428 rCor a 1 PR-10 (LNM)

S-IgE – f431 nGly m 5 beta-conglycinin (LNM)

S-IgE – f432 n Gly m 6 Glycinin (LNM)

S-IgE – f439 rCor a 14 (LNM)

S-IgE – f440 nCor a 9 (LNM)

S-IgE – fx1 (f13 arašid, f17 lešnik, f18 oeh, f20 mandelj, f36 kokos) (LNM)

S-IgE – fx5 (f1 beljak, f2 kravje mleko, f3 polenovka, f4 pšenica, f13 arašid, f14 soja) (LNM)

S-IgE – g3 pasja trava (LNM)

S-IgE – g6 travniški mačji rep (LNM)

S-IgE – g205 rPhl p 1 Timothy (LNM)

S-IgE – g206 rPhl P 2 Timothy (LNM)

S-IgE – gx1 trave (g3 pasja trava, g4 travniška bilnica, g5 ržena trava, g6 travniški mačji rep, g8travniška latovka) (LNM)

S-IgE – hx2 (h2 Hollister-Stier Labs., d1 hišna pršica, d2 pršica moke, i6 ščurek) (LNM)

S-IgE – i1 strup čebele (LNM)

S-IgE – i3 strup ose (LNM)

S-IgE – i6 ščurek (LNM)

S-IgE – i71 strup komarja (LNM)

S-IgE – i75 strup sršena (LNM)

S-IgE – i208 rApi m 1 Phospholipase 2, Honey bee (LNM)

S-IgE – i209 rVes v 5 Common wasp (LNM)

S-IgE – i210 rPol d 5 Paper wasp (LNM)

S-IgE – i211 rVes v 1 Phopholipase A1, Common wasp (LNM)

S-IgE – k82 lateks (LNM)

S-IgE – m2 Cladosporium herbarum (LNM)

S-IgE – m3 Aspergillus fumigatus (LNM)

S-IgE – m5 Candida albicans (LNM)

S-IgE – m6 Alternaria alternata (LNM)

S-IgE – m210 Trichophyton mentagrophytes var. Goetzii (LNM)

S-IgE – m211 Trichophyton mentagrophytes var. Interdigitale (LNM)

S-IgE – mx2 (m1 Penicillium chrysogenum, m2 Cladosporium herbarum, m3 Aspergillus fumigatus, m5 Candida albicans, m6 Alternaria alternata, m8 Setomelanomma rostrata) (LNM)

S-IgE – o1 bombaž, obdelan (LNM)

S-IgE – o214 MUXF3 Bromelain (LNM)

S-IgE – t2 siva jelša (LNM)

S-IgE – t3 breza (LNM)

S-IgE – t4 leska (LNM)

S-IgE – t7 hrast (LNM)

S-IgE – t9 oljka (LNM)

S-IgE – t205 bezeg (LNM)

S-IgE – t208 lipa (LNM)

S-IgE – t215 rBetvPR-10

S-IgE – t220 rBet v4 (LNM)

S-IgE – t225 rBet v6 (LNM)

S-IgE – tx8 (t1 ameriški javor, t3 breza, t4 leska, t7 hrast, t11 javorolistna platana) (LNM)

S-IgE – w1 ambrozija (LNM)

S-IgE – w9 ozkolistni trpotec (LNM)

S-IgE – w21 razrasla krišna (LNM)

S-IgE – wx1 (w1ambrozija, w6 navadni pelin, w9 ozkolistni trpotec, w10 gosja trava, w11 ruski badelj) (LNM)

Telefonska centrala - informacije02/321 1000 Nujna medicinska pomoč Nujna medicinska pomoč 112

© UKC Maribor 2019
Pravne informacije | Kontakt | Avtorji
SL EN DE RU CN
Pisava: Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta
Velikost: Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%
Barvna shema: Privzeto črno na belem belo na črnem črna na bež modro na belem črno na zelenem črno na rumenem modro na rumenem rumeno na modrem turkizno na črnem črno na vijoličnem