S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja
MENI VSEBINA

Ambulanta za genetsko svetovanje

AMBULANTA ZA GENETSKO SVETOVANJE

Z dnem 01.09.2018 je pričela uradno delovati Ambulanta za genetsko svetovanje v okviru Laboratorija za medicinsko genetiko (LMG). Zaenkrat potekajo vsi genetski posveti v delno preurejeni sejni sobi LMG, v prostorskem načrtu našega laboratorija pa je predvidena pridobitev ambulantnega prostora.

Ambulanta deluje trikrat tedensko (ob ponedeljkih, torkih in petkih) za naročene posvetovance, konziliarni posveti/pregledi pa ob četrtkih (po predhodnem dogovoru z lečečim zdravnikom).

Delovni čas ambulante/konziliarnih posvetov:

  • Ponedeljek: 9h – 15h
  • Torek: 9h – 15h
  • Četrtek: 9h – 15h (konziliarni posveti/pregledi)
  • Petek: 9h – 15h

Napoteni bolniki so naročeni glede na stopnjo nujnosti na prvi prosti termin. Ob ponedeljkih so predvideni posveti z neplodnimi pari (moška/ženska neplodnost, ponavljajoči se spontani splavi) in nevrološkimi bolniki, ob torkih posveti z nosečnicami in kardiološkimi bolniki ter ob petkih pregled otrok z displastičnimi znaki, prirojenimi razvojnimi nepravilnostmi, vedenjskimi motnjami in/ali razvojnim zaostankom.

Naročanje bolnikov oz. posvetovancev poteka preko Centra za naročanje na Kliniki za ginekologijo in perinatologijo osebno ali po telefonu (tel. št.: 02 321 21 27 ali 02 321 21 29).

Telefonska centrala - informacije02/321 1000 Nujna medicinska pomoč Nujna medicinska pomoč 112

© UKC Maribor 2019
Pravne informacije | Kontakt | Avtorji
SL EN DE RU CN
Pisava: Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta
Velikost: Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%
Barvna shema: Privzeto črno na belem belo na črnem črna na bež modro na belem črno na zelenem črno na rumenem modro na rumenem rumeno na modrem turkizno na črnem črno na vijoličnem