Preskoči na vsebino

Predaja sredstev dobrodelne akcije SKOJček Rdečim noskom v UKC Maribor

06. 02. 2012

V prostorih UKC Maribor bo Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) predalo sredstva društvu Rdeči noski – Društvo za pomoč trpečim in bolnim, ki so jih v okviru dobrodelne akcije SKOJček z naslovom ˝Si upate podariti obraz?˝ zbirali na 15. Slovenski konferenci o odnosih z javnostmi (SKOJ). Simbolna predaja sredstev v vrednosti 1.000,00 EUR bo potekala v torek, 7. februarja 2012 ob 11.30, v sejni sobi (pritličje) Klinike za pediatrijo UKC Maribor (Ljubljanska ulica 5, Maribor).

Kako je dobrodelna akcija SKOJček potekala so nam zaupali predstavniki društva PRSS: ˝Udeležence konference SKOJ smo v okviru dobrodelne akcije SKOJček pozvali, da na fotografiji ovekovečijo in na ta način podarijo svoj obraz, kot ga vsak dan podarjajo klovni zdravniki, da bi spodbudili upanje in življenjski pogum pri bolnih in poškodovanih ljudeh. Skupaj smo zbrali 1.000 EUR, ki jih bomo v celoti namenili društvu Rdeči noski.˝

Po dogodku bodo pristojni na voljo za izjave:

• doc. dr. Nataša Marčun Varda, dr. med., predstojnica Klinike za pediatrijo,
  • Karidia Toure Zagrajšek, predsednica 15. SKOJ,
  • 2 klovna zdravnika (dr. Živalski vrt in dr. Zen), društvo Rdeči noski.