Natisni | A+ Aa BARVNA SHEMA
S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja.
MENI VSEBINA

˝Zaznavnica˝ - program v boju proti trgovini z ljudmi

06.09.2017

Obvestila

˝Zazanavnica˝ je novo orodje Društva Ključ, ki je namenjeno zaznavanju in identifikaciji oseb, ki so potencialne oziroma dejanske žrtve trgovanja z ljudmi oziroma delovnega izkoriščanja ali prisilnega dela.

 

Trgovanje z ljudmi pomeni izkoriščanje ljudi z namenom zaslužka. Trgovci z ljudmi najpogosteje izkoriščajo osebe, ki so se znašle v ranljivem položaju (mladost, izguba zaposlitve, vojna, naravna katastrofa, bivanje v azilnem domu, težave v duševnem zdravju, odvisnosti, delo v rizičnih poklicih, zlorabe in nasilje v času odraščanja).

 

Za pomoč so dosegljivi na brezplačni telefonski številki 080 17 22, vsak delavnik od 9h do 13h, prav tako na elektronskem naslovu infoping@drustvo-kljucpong.si. Vabljeni, da jih kontaktirate v primeru dilem in pridobljenih informacij.

 

 

 

 

 

Telefonska centrala - informacije 02/321 1000 Nujna medicinska pomoč 112

Image
Image
Image
© UKC Maribor 2015

Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta
Privzeto Barvna shema 1 - črno na belem Barvna shema 2 - belo na črnem Barvna shema 3 - črna na bež Barvna shema 4 - modro na belem Barvna shema 5 - črno na zelenem Barvna shema 6 - črno na rumenem Barvna shema 7 - modro na rumenem Barvna shema 8 - rumeno na modrem Barvna shema 9 - turkizno na črnem Barvna shema 10 - črno na vijoličnem
Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%