Natisni | A+ Aa BARVNA SHEMA
S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja.
MENI VSEBINA

XXVIII. srečanje pediatrov in XV. srečanje medicinskih sester v pediatriji

10.04.2018

Klinika za pediatrijo v sodelovanju z Zdravstvenim domom dr. Adolfa Drolca, Katedro za pediatrijo Medicinske fakultete UM in Zdravniškim društvom Maribor, konec tedna organizira že XXVIII. SREČANJE PEDIATROV in XV. SREČANJE MEDICINSKIH SESTER V PEDIATRIJI. Strokovno srečanje bo potekalo v petek, 13. in soboto 14. 4. 2018, v Kongresnem centru Habakuk, Maribor.

 

Domači in tuji strokovnjaki bodo na strokovnem srečanju predstavili novosti na področjih pediatrične nefrologije ter pediatrične gastroenterologije, hepatologije in prehrane. Razpravljali bodo tudi o zanimivi in aktualni tematiki o vplivu gibanja na rast ter razvoj otroka in mladostnika. Pedopsihiatri bodo udeležence srečanja seznanili z novimi spoznanji o duševnem zdravju otrok in mladostnikov v Sloveniji. V okviru strokovnega srečanja pa bodo organizirali že tradicionalni delavnici – ultrazvočno in endoskopsko.

O temah, ki jih bodo obravnavali zdravniki, bodo spregovorile tudi medicinske sestre v pediatriji, katere predstavljajo nepogrešljiv in dragocen del pediatričnega tima.

 

MEDIJSKE IZJAVE:

Za medijske izjave bo v petek, 13. 4. 2018, ob 11. uri, v Kongresnem centru Habakuk:

·         doc. dr. Jernej Dolinšek, dr. med. – predsednik srečanja.

Telefonska centrala - informacije 02/321 1000 Nujna medicinska pomoč 112

Image
Image
© UKC Maribor 2015

Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta
Privzeto Barvna shema 1 - črno na belem Barvna shema 2 - belo na črnem Barvna shema 3 - črna na bež Barvna shema 4 - modro na belem Barvna shema 5 - črno na zelenem Barvna shema 6 - črno na rumenem Barvna shema 7 - modro na rumenem Barvna shema 8 - rumeno na modrem Barvna shema 9 - turkizno na črnem Barvna shema 10 - črno na vijoličnem
Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%