Natisni | A+ Aa BARVNA SHEMA
S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja.

Študenti bodo darovali ½ litra krvi

06.10.2017

Obvestila

Študentska organizacija Univerze v Mariboru (ŠOUM), pod okriljem Študentske organizacije Slovenije (ŠOS), skupaj s Študentsko organizacijo Univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani), Študentsko organizacijo Univerze na Primorskem (ŠOUP) in z lokalnimi študentskimi klubi, organizira tradicionalni Študentski krvodajalski teden po vsej Sloveniji. Mariborski študentje bodo lahko darovali kri na dveh tradicionalnih lokacijah in terminih; v Študentskem kulturno prireditvenem centru ŠTUK (Gosposvetska cesta 83) in v UKC Maribor. Študentske organizacije in študentski klubi s sloganom »Častim 1/2 litra!«, v tem tednu pozivajo vse študente, naj se v čim večjem številu odločijo za darovanje življenjsko pomembne tekočine. Strokovno osebje na Centru za transfuzijsko medicino (CTM) UKC Maribor je na študentski krvodajalski teden dobro pripravljeno, saj, kot vsako leto, pričakujejo veliko število študentov krvodajalcev.

(92 KB)

VABILO (92 KB)