Natisni | A+ Aa BARVNA SHEMA
S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja.
MENI VSEBINA

Šola ginekološke endokrinologije

13.03.2018

Obvestila

Oddelek za reproduktivno medicino in ginekološko endokrinologijo, Klinike za ginekologijo in perinatologijo UKC Maribor v petek, 16. marca 2018, organizira ŠOLO GINEKOLOŠKE ENDOKRINOLOGIJE. Šola bo potekala v predavalnici prim. dr. Zmaga Slokana na 16. nadstropju Klinike za kirurgijo UKC Maribor.

 

Ginekološka endokrinologija je sestavni del ginekologije, reproduktivne medicine, internistične endokrinologije in pediatrije, ter se kot taka vpleta v vsakdanjo klinično prakso. Ginekologi se pogosto srečujemo z ginekološko endokrinološkimi vprašanji, na katere pa zaradi inerdisciplinarne narave, sami težko odgovorijo.

 

S prvo Šolo ginekološke endokrinologije so pripravili interdiscpilinarno izobraževanje o izbranih  poglavjih iz ginekološke endokrinologije, kontracepcije in menopavze. K sodelovanju so povabili priznane strokovnjake iz področja interne medicine, pediatrije in ginekološke endokrinologije.

 

Šola je namenjena specialistom in specializantom ginekologije in porodništva ter vsem zdravstvenim delavcem, ki želijo poglobiti znanje iz področja ginekološke endokrinologije.

 

MEDIJSKE IZJAVE:

Za medijske izjave bosta v petek, 16. 3. 2018, ob 10.40, na 16. nadstropju Klinike za kirurgijo na voljo:

·         doc. dr. Vilma Kovač, dr. med. – predsednica organizacijskega odbora in

 

·         izr. prof. dr. Milan Reljič, dr. med. – predstojnik Oddelka za reproduktivno medicino in ginekološko endokrinologijo.

Telefonska centrala - informacije 02/321 1000 Nujna medicinska pomoč 112

Image
Image
© UKC Maribor 2015

Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta
Privzeto Barvna shema 1 - črno na belem Barvna shema 2 - belo na črnem Barvna shema 3 - črna na bež Barvna shema 4 - modro na belem Barvna shema 5 - črno na zelenem Barvna shema 6 - črno na rumenem Barvna shema 7 - modro na rumenem Barvna shema 8 - rumeno na modrem Barvna shema 9 - turkizno na črnem Barvna shema 10 - črno na vijoličnem
Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%