Natisni | A+ Aa BARVNA SHEMA
S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja.
MENI VSEBINA

Omejitev obiskov na Kliniki za pediatrijo

07.01.2019

Zaradi povečanega števila virusnih obolenj dihal, med katerimi so tudi potrjeni primeri gripe, omejujemo obiske na Kliniki za pediatrijo na eno zdravo odraslo osebo. Omejitev obiskov velja do preklica.

Osebe s prehladnimi ali drugimi nalezljivimi obolenji naj ne obiskujejo bolnišnice še vsaj 24 ur po prenehanju bolezenskih težav. Ob obisku je potrebno upoštevati osnovna higienska načela. Pred vstopom v bolniško sobo si je potrebno umiti in razkužiti roke, prav tako tudi preden sobo zapustimo. V kolikor obiskovalec ni povsem zdrav, obisk bolnika pa je neodložljiv, se je potrebno oglasiti pri zdravstvenem osebju na oddelku, kjer bo dobil ustrezna navodila. Obiskovalce naprošamo, da omejitev obiskov upoštevajo in tako pripomorejo k omejitvi širjenja respiratornih virusov.

Telefonska centrala - informacije 02/321 1000 Nujna medicinska pomoč 112

Image
Image
© UKC Maribor 2015

Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta
Privzeto Barvna shema 1 - črno na belem Barvna shema 2 - belo na črnem Barvna shema 3 - črna na bež Barvna shema 4 - modro na belem Barvna shema 5 - črno na zelenem Barvna shema 6 - črno na rumenem Barvna shema 7 - modro na rumenem Barvna shema 8 - rumeno na modrem Barvna shema 9 - turkizno na črnem Barvna shema 10 - črno na vijoličnem
Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%