Natisni | A+ Aa BARVNA SHEMA
S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja.
MENI VSEBINA

Dan odprtih vrat oddelka za laboratorijsko diagnostiko ukc maribor

28.09.2018

Slovensko združenje za klinično kemijo in laboratorijsko medicino SZKKLM pripravlja 2. oktobra 2018 »DAN ODPRTIH VRAT SLOVENSKIH KLINIČNIH LABORATORIJEV«, pri katerem bomo sodelovali tudi v UKC Maribor, na Oddelku za laboratorijsko diagnostiko.

Dan odprtih vrat bo potekal v okviru DNEVA KLINIČNE KEMIJE IN LABORATORIJSKE MEDICINE, ki ga 2. oktobra letos posvečamo predstavitvi laboratorijske medicinske dejavnosti širši javnosti, predvsem pa vam, našim preiskovancem.

V UKC Maribor bomo na Oddelku za laboratorijsko diagnostiko predstavili svoje strokovnjake, naše delo ter njegov pomen pri obravnavi pacientov. Razkazali vam bomo laboratorij in prikazali postopke za pridobitev analiznih rezultatov. Ti prispevajo kar 70 % delež pri odločitvah o diagnozi in zdravljenju bolezni.

Ogledi laboratorija bodo ta dan potekali vodeno ob 14.30 in 16. uri. Obiskovalci, ki nas želite obiskati, se pred ogledom oglasite pri vhodu na Oddelek za laboratorijsko diagnostiko . 

Telefonska centrala - informacije 02/321 1000 Nujna medicinska pomoč 112

Image
Image
© UKC Maribor 2015

Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta
Privzeto Barvna shema 1 - črno na belem Barvna shema 2 - belo na črnem Barvna shema 3 - črna na bež Barvna shema 4 - modro na belem Barvna shema 5 - črno na zelenem Barvna shema 6 - črno na rumenem Barvna shema 7 - modro na rumenem Barvna shema 8 - rumeno na modrem Barvna shema 9 - turkizno na črnem Barvna shema 10 - črno na vijoličnem
Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%