S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja
MENI VSEBINA

Cepilni center UKC Maribor

25. 07. 2021

Na pragu 4. vala moramo kot družba narediti vse, da bo življenje v jeseni potekalo čim bolj normalno. Samo z zaščitnimi ukrepi žal ni možno dovolj učinkovito preprečevati novih okužb z virusom SARS-CoV-2, zato pričakujemo, da bomo to dosegli z ustrezno precepljenostjo prebivalcev z varnimi in učinkovitimi cepivi.


Obveščamo vas, da se lahko v UKC Maribor brez predhodnega naročanja cepite proti SARS CoV2 v našem Cepilnem centru, pred stavbo Oddelka za infekcijske bolezni in vročinska stanja (stavba 6). Cepite se lahko vsak delavnik, od 8. do 22. ure. Izbirate lahko med cepivoma Pfizer/BioNTech COMIRNATY® in COVID -19 Vaccine Janssen (Johnson&Johnson). Za vas bomo pripravili tudi EU digitalno COVID potrdilo. Če boste želeli, boste k nam lahko prišli tudi na drugi odmerek cepiva.


Vljudno vabljeni, da se pridružite skupnemu boju proti COVID-19 in s cepljenjem zaščitite sebe ter svoje bližnje – dajmo življenju prosto pot. Če pa ste že cepljeni, se vam za to odločitev iskreno zahvaljujemo.


Telefonska centrala - informacije02/321 1000 Nujna medicinska pomoč Nujna medicinska pomoč 112

© UKC Maribor 2019
Pravne informacije | Kontakt | Avtorji
EN DE RU CN
Pisava: Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta
Velikost: Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%
Barvna shema: Privzeto črno na belem belo na črnem črna na bež modro na belem črno na zelenem črno na rumenem modro na rumenem rumeno na modrem turkizno na črnem črno na vijoličnem