Natisni | A+ Aa BARVNA SHEMA
S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja.
MENI VSEBINA

Interni časopis

Interni časopis - Naša bolnišnica

Interni časopis Naša bolnišnica izdaja Univerzitetni klinični center Maribor. Glavni in odgovorni urednik Janez Lencl.

 

tramadol rezeptfrei tabletten kaufen

 

Naslov uredništva: Univerzitetni klinični center Maribor, za uredništvo Naše bolnišnice, Ljubljanska ulica 5, 2000 Maribor.

 

PDF verzija časopisa Naša bolnišnica

Pojasnilo in opravičilo

V zadnji številki internega glasila Naša bolnišnica (4/2017) so  v članku z naslovom ˝Razprave zadnjih dveh sej Sveta zavoda UKC Maribor˝,  navedbe, ki bi pri bralcih lahko ustvarile napačno predstavo o delovanju Sveta zavoda UKC Maribor. Navedbe avtorice omenjenega članka so povzete po poročanju STA (objavljeno 10. 10. 2017), citirano:  "Prav tako so črtali vse načrtovane investicije v letošnjem letu, čeprav so nekatere nujno potrebne.",  in so v tem kontekstu zavajajoče, saj si bralec lahko ustvari napačno predstavo, da Svet zavoda dela v škodo UKC Maribor. Svet zavoda je posebno pozornost namenil investicijam na zadnji seji 19. 12. 2017, ker je zelo skrbno obravnaval poročilo za leti 2016 in 2017 ter bil zaskrbljan nad stanjem na kakšen način  so vodene investicije v teh letih. Svet zavoda je ob tem opozoril, da so zaskrbljeni, da se višina investicij iz leta v leto zmanjšuje in da se načrtovane investicije ne realizirajo. V ta namen so naložili vodstvu, da pri izdelavi investicijske dokumentacije upošteva metodologiji in prioritete izvajanja investicij. 

Vse navedeno jasno kaže na odgovoren odnos članov Sveta zavoda za stanje v UKC Maribor. 


Kot odgovorni urednik, se vam za neljubo napako opravičujem.


Janez Lencl

Odgovorni urednik glasila Naša bolnišnica

Telefonska centrala - informacije 02/321 1000 Nujna medicinska pomoč 112

Image
Image
© UKC Maribor 2015

Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta
Privzeto Barvna shema 1 - črno na belem Barvna shema 2 - belo na črnem Barvna shema 3 - črna na bež Barvna shema 4 - modro na belem Barvna shema 5 - črno na zelenem Barvna shema 6 - črno na rumenem Barvna shema 7 - modro na rumenem Barvna shema 8 - rumeno na modrem Barvna shema 9 - turkizno na črnem Barvna shema 10 - črno na vijoličnem
Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%