Fizioterapevtski izzivi v športu

14. 04. 2015

Maribor, 14. april 2015 – Inštitut za fizikalno in rehabilitacijsko medicino UKC Maribor organizira 13. strokovno srečanje fizioterapevtov FIZIOTERAPEVTSKI IZZIVI V ŠPORTU. Strokovno srečanje, ki je namenjeno predvsem fizioterapevtom, bo potekalo v četrtek, 16. aprila, v veliki predavalnici prim. dr. Zmaga Slokana v 16. nadstropju Klinike za kirurgijo.

Strokovno srečanje je namenjeno fizioterapiji v športu oz. zgodnji in kasnejši rehabilitaciji po športnih poškodbah. Vsako leto se organizatorji srečanja dotaknejo nove teme. Letošnji odziv udeležencev pa potrjuje, da je letošnja tema še posebej aktualna.

MEDIJSKE IZJAVE:

Za izjave bosta v četrtek, 16. aprila 2015, ob 12. uri na voljo:

• prim. doc. dr. Breda Jesenšek Papež, dr. med., predstojnica Inštituta za fizikalno in rehabilitacijsko medicino in
  • Aleksandra Bedek, dipl. fiziot., glavna fizioterapevtka Inštituta za fizikalno in rehabilitacijsko medicino.

Povezava do zloženke: ZLOŽENKA