Natisni | A+ Aa BARVNA SHEMA
S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja.
MENI VSEBINA

Pravne informacije

Vse pravice pridržane. Uporaba spletnih strani Univerzitetnega kliničnega centra Maribor je dovoljena v obsegu in vsebinah, ki so objavljene na spletu, vendar ne morejo zamenjati in v celoti prevzeti vloge originalnih obvestil, navodil ali informacij.

Vsebine spletnega mesta so informativnega značaja, zato Univerzitetni klinični center Maribor ne more prevzeti  nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov. Prav tako Univerzitetni klinični center Maribor ne more prevzeti odgovornosti za kakršnokoli morebitno škodo, ki bi obiskovalcu nastala kot posledica uporabe informacij na spletnem mestu.

Z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta si bomo prizadevali zagotavljati njihovo ažurnost in točnost, vendar Univerzitetni klinični center Maribor ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Uporaba vsebin je na lastno odgovornost. Ob napotitvi uporabnikov na druga spletna mesta ne  prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

Pridržujemo si pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila.

Vse informacije in podobe na spletnem mestu so predmet varstva avtorske in drugih sorodnih pravic ter vseh oblik intelektualne lastnine in so uporabnikom na voljo le za njihovo uporabo, vendar ne z namenom uporabe v komercialne ali kakšne druge pridobitne namene. Pri njihovi uporabi je treba navesti vir (http://www.ukc-mb.si).

Univerzitetni klinični center Maribor bo varoval zaupnost podatkov uporabnikov svojega spletnega mesta. Zbrane podatke bomo uporabili le z namenom izboljšanja spletnega mesta oz. za vzpostavitev stika z uporabnikom, če bo le-ta izrazil takšno željo.

 

 

 

Telefonska centrala - informacije 02/321 1000 Nujna medicinska pomoč 112

Image
Image
© UKC Maribor 2015

Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta
Privzeto Barvna shema 1 - črno na belem Barvna shema 2 - belo na črnem Barvna shema 3 - črna na bež Barvna shema 4 - modro na belem Barvna shema 5 - črno na zelenem Barvna shema 6 - črno na rumenem Barvna shema 7 - modro na rumenem Barvna shema 8 - rumeno na modrem Barvna shema 9 - turkizno na črnem Barvna shema 10 - črno na vijoličnem
Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%