Natisni | A+ Aa BARVNA SHEMA
S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja
MENI VSEBINA

Srčne mamice so zbirale knjige za male bolnike na Kliniki za pediatrijo UKC Maribor

29.06.2012

Sporočila za medije

 

Mali junaki na Kliniki za pediatrijo UKC Maribor bodo kmalu lahko prebirali knjige, ki jih bo kliniki predalo društvo Srčne mamice. Društvo sestavljajo štiri mamice, ki delujejo od februarja letos in imajo za sabo že številne uspešne akcije. Namen akcij je podoben delovanju društva, to je opremiti otroške oddelke slovenskih bolnišnic s stvarmi za aktivno preživljanje prostega časa.

 

 

Predaja zbranih knjig bo potekala

v ponedeljek, 2. julija 2012,

s pričetkom ob 11. uri

v sejni sobi (pritličje) Klinike za pediatrijo UKC Maribor.

 

 

»Naš osnovni cilj društva je opremiti vse otroške oddelke slovenskih bolnišnic z oblačili, igračami, zabavnimi igrami, knjigami, pesmicami in risankami. Trenutno je v teku akcija zbiranja otroških knjig in slikanic s katero želimo polepšati bivanje malih sončkov tudi v mariborski bolnišnici«, je o namenu akcije povedala predsednica društva, Nina Berložnik.

 

Več o društvu Srčne mamice najdete na spodnji povezavi:

http://srcnemamice.weebly.com

 

 

Osebje na Kliniki za pediatrijo vsako donacijo sprejme z veliko hvaležnostjo, saj je poleg dobre zdravstvene oskrbe, zadovoljstvo in počutje malih bolnikov v bolnišnici izjemnega pomena.  Po dogodku bodo prisotni na voljo za individualne izjave.

 

Vljudno vabljeni!

Telefonska centrala 02/321 1000 Urgentni center 02/321 1534 Internistična nujna pomoč 02/321 2243

Image
Image
Image
© UKC Maribor 2015

Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta
Privzeto Barvna shema 1 - črno na belem Barvna shema 2 - belo na črnem Barvna shema 3 - črna na bež Barvna shema 4 - modro na belem Barvna shema 5 - črno na zelenem Barvna shema 6 - črno na rumenem Barvna shema 7 - modro na rumenem Barvna shema 8 - rumeno na modrem Barvna shema 9 - turkizno na črnem Barvna shema 10 - črno na vijoličnem
Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%